Faraway Valley: A Stranger in the Forest Animatie (work-in-progress)

In 2015 heb ik Cinema 4D Studio gekocht en animeer ik de figuren op de soundtrack uit 1992 van de Faraway Valley pilot-aflevering ‘A Stranger in the Forest’. (In 1992 ging de productiemaatschappij die mijn concept produceerde – VB Fototechniek/Visual Design – failliet en moest ik het werken aan de pilot staken.)

Hieronder de laatst geanimeerde scène.


De soundtrack heeft al wel voor alle scènes beeld, maar de characters zijn nog niet overal volledig geanimeerd.

Wel bewegen de mondjes van alle characters, maar in veel scènes moeten de lichamen nog volledig of gedeeltelijk geanimeerd worden. Ik vul het stapje voor stapje in; niet per se in chronologische volgorde.

Zie hier de hele work-in-progress pilot.

Zie ook meer informatie over het project Faraway Valley.